Image

Nikmati ganjaran sehingga

Image

Tempoh Kempen

5 April 2023

sehingga

31 Julai 2023

Tempoh Pengekalan

1 Ogos 2023

sehingga

30 September 2023

Image
Image
Ganjaran Kesetiaan (GK) merupakan ganjaran tambahan dan berbeza dengan dividen, ganjaran ini diberikan ke atas simpanan tahun semasa yang dibuat dalam tempoh kempen. Ini merupakan tahun kelima GK diberikan kepada pendeposit setia Simpan SSPN Prime
Pendeposit yang mempunyai akaun Simpan SSPN yang berstatus aktif semasa agihan dividen dilakukan adalah layak menerima dividen pada kadar yang diisytiharkan

Syarat Kelayakan

  • Membuat penambahan *simpanan terkumpul sekurang-kurangnya RM500 (tidak termasuk dividen tahun semasa) pada akaun AKTIF (TIDAK DITUTUP) serta memenuhi terma dan syarat GK.
  • Setiap akaun yang memenuhi syarat kelayakan akan menerima GK sebanyak 1% atas simpanan yang dibuat dalam tempoh kempen.
  • Pengeluaran tidak dibenarkan dari mana-mana akaun (LAYAK dan TIDAK LAYAK) di bawah pendeposit yang sama dalam tempoh kempen.
  • Pendeposit tidak dibenarkan untuk membuat pengeluaran simpanan dari akaun yang LAYAK terima GK sepanjang tempoh pengekalan.

*Simpanan adalah amaun tabungan yang dibuat oleh seseorang individu di dalam sesuatu tahun
Image
Muat turun myPTPTN
Image
*Membuat penambahan simpanan terkumpul sekurang-kurangnya RM500 pada akaun AKTIF
Image
Tidak dibenarkan membuat pengeluaran simpanan dari akaun yang LAYAK terima GK sepanjang tempoh pengekalan

KOD EKSEKUTIF PTPTN : 000009632 - Sila catatkan KOD EKSEKUTIF PTPTN Perlu dimasukkan

Apakah yang dimaksudkan dengan kempen Ganjaran Kesetiaan Simpan SSPN Prime 2023?
Kempen Ganjaran Kesetiaan Simpan SSPN Prime 2023 adalah kempen di mana PTPTN menghargai pendeposit yang kekal setia dengan produk Simpan SSPN Prime dan membuat simpanan dalam jangka masa panjang.